Viaelkaar is gebouwd op 3 peilers

Preventie: Wanneer u er samen even niet meer uitkomt; u hebt daarin voor uw gevoel alles gedaan wat u kon doen, met of zonder hulp van naaste. Waarom dan blijven doorgaan in verdriet, hopeloosheid en doormodderen met de kans dat het almaar erger wordt.  Een aantal gesprekken met een relatie- en gezinstherapeut (Systeemtherapeut) kan helpen nieuwe wegen te vinden om samen weer verder te komen in een positievere relatie. Het kan een scheiding voorkomen. Wanneer dat niet meer lukt kan het hulp bieden om goed uit elkaar te gaan.

Laagdrempelig: Geen diagnoses en etiketten, uw eigen regie behouden, geen wachtlijsten, een professionele, persoonlijke, creatieve aandacht, en flexibele afspraakmogelijkheden.

 

Op maat gericht: Uw situatie, uw vraag staat centraal. U bepaald wat bij u past en goed genoeg is. U, uw relatie, uw gezin (of dat nu uw huidige gezin óf het gezin van herkomst is) zijn tenslotte uniek.  Uitgaande dat voor u, maar ook voor mij als therapeut; ten alle tijden het belang van uw kind(eren) voorop zal staan, gaan we samen op zoek naar wat het beste bij uw situatie past. U krijgt van mij in het begin van ons contact voldoende informatie over wie ik ben, wat ik doe en hoe ik dat doe, zodat u gemakkelijker een keuze kunt maken of dit bij u past. Ik start het eerste gesprek altijd om goed naar uw verhaal te luisteren en uw vraag helder te krijgen. Daarin maak ik gebruik van mijn jarenlange kennis en ervaring, en stem die af op uw specifieke situatie. Ik maak daarbij gebruik van uw krachten, mogelijkheden en uw netwerk om u heen. Wanneer u iets anders nodig heeft bespreek ik met u wat mijn netwerkcontacten voor u kunnen betekenen. Ik probeer mijn kennis en ervaring daar zo goed mogelijk op aan te laten sluiten.